Nederlandse fotograaf Dutch Photographer

Het verhaal achter de fotograaf

Wie ben ik

Ik ben Marion Jebbink, getrouwd, moeder van een prachtdochter en verslaafd aan kijken.
Omdat fotograferen me al van jongs af aan in het bloed zit en het tijd werd voor verandering besloot ik ergens in 2010 dat het roer om moest.
Ik ging terug naar de schoolbanken om de kneepjes van het foto-vak te leren.
Na de 2-jarige vakopleiding aan de fotovakschool ben ik in februari 2013 afgestudeerd als vakfotograaf

Noodlot

Eind 2018 sloeg mijn eigen kleine noodlot toe en moest ik noodgedwongen opgeven wat ik al die jaren met zoveel met zoveel passie en liefde heb mogen doen.
Nu leef ik mijn leven grotendeels binnenshuis en zijn rust en stilte mijn grootste vriend.
Na een lange periode van leren accepteren, relativeren, rouwen en omdenken probeer ik nu dag voor dag het beste uit mijn beperkingen te halen.
Het kijken en genieten ben ik gelukkig niet verleerd.
Integendeel!
Stapje voor stapje ben ik op zoek gegaan naar wat ik nog wel kan en naar wat nodig is om mezelf te blijven prikkelen en uitdagen.

Nieuwe Uitdaging

Ik ontdekte de wereld van de micro- en macro fotografie, begon meer en meer te genieten van de vele vlinders en vogels in onze tuin en leerde nog meer dan ik al deed schoonheid te zien in details.
Ik heb twee motto’s in mijn leven waar ik veel waarde aan hecht. Eén: “kijk naar wat je hebt en niet naar wat je had” en twee “problemen bestaan niet, alleen uitdagingen”

Mijn leven nu

Als studio en reportage-fotograaf ben ik niet langer actief, maar door mezelf steeds opnieuw uit te bijven dagen en op zoek te gaan naar oplossingen vind ik meer en meer een weg die bij me past.
Ik hoop op mijn manier anderen te mogen motiveren en stimuleren meer te genieten van de gewone, dagelijkse dingen van het leven.

You cannot copy content of this page